Enpä tiedä varmaksi, mutta muistini mukaan olen aina tykännyt lehti- ja voitaikinasta. Siksipä pasteijat, lohipiirakat, jauhelihapiirakat sun muut lehtitaikinaleivonnaiset maistuvat kyllä
Paista kaikkia lehtitaikinaleivonnaisia 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia. Minusta on kiva tarjota vieraille jotain itsetehtyä, mutta aina ei ole aikaa leipoa tai kaapista ei välttämättä löydy tarvittavia aineita
Paista kaikkia lehtitaikinaleivonnaisia 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia. Minusta on kiva tarjota vieraille jotain itsetehtyä, mutta aina ei ole aikaa leipoa tai kaapista ei välttämättä löydy tarvittavia aineita
Glögin kera olisi mukavaa nautiskella jotakin pikkusuolaista, mutta ei aina niitä joulutorttumuunnoksia eli lehtitaikinaleivonnaisia suolaisella täytteellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.