Tänään mansikkavaahtiksen keittiössä itse tehtyjä lohkoperunoita, possun leikettä wieninleikkeeksi tehtynä, päälle paistettuja persikoita ja ihanaa bearnaisekastiketta
Kauli taikina levyksi (ei tarvitse olla ohut, vaan suunnilleen tasainen että voi leikellä suikaleiksi) ja leikkaa suikaleita veitsellä (taikina/pizzahyrrä on tähän tosi kätevä)
Ei tarvitse leikellä pohjia lainkaan, vaan ne ovat valmiiksi oikean kokoisia. Pidän enemmin pyöreistä kakuista kuin neliskanttisista, mutta kakkupohjan halkaisu ei meinaa onnistua minulta mitenkään
6 broilerin leikettä. Kieltämättä teki jo vähän mieli,muuta kuin kinkkua,vaikka se niiin hyvää onkin ja meni muuten ihan kaikki,ei jäänyt edes hernekeittoon mitään
(Tässä kohtaa tulee lisätiskiä yksi lautanen, koska pataan ei mahdu liian montaa leikettä kerralla. Tässä on homman jujuna se, että tiskiä ei tule juuri lainkaan, soosia ei tarvitse tehdä erikseen ja kaikki valmistetaan yhdessä padassa ilman erikoisia hienouksia
Vuoan ulkopuolella rehottavan leivinpaperin voit leikellä biojätteeseen. Nopeasti syntyvä gluteeniton, munaton – vaan ei munaton – raakakakkupohja helpon ja herkullisen tuorejuustopäällisen kera
reunoilta leikellään pois sen verran että hattu mahtuu torson. Kuukauden vierailijana tällä kertaa on kaverini Juho jonka upeita mustekalakuvia olen ihaillut Facebookissa ja kuolannut niiden perään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.