Suurkulutan leipäjuustoaja se ei meillä jääkaapissa kovin kauaa säily. Leipäjuustoa. Sekoita kerma, ruokalusikallisen verran sokeria ja ripaus kanelia korkeareunaisella paistinpannulla ja anna kiehahtaa nopeasti
L. e. i. p. ä. j. u. s. t. o. a. n. l. k. r. m. d. -. h. y. T. ,. ö. v. E. I. P. Ä. J. U. S. O. 2. 3. 1. /. (. ). A. 0. =. R. N. K. 4. H. g. 8. 5. +. V. M. d l. t l
Kumma, kun leipäjuustoa tulee ostettua niin harvoin, vaikka se on niin hyvää. Siperialaiset karhunvatukat alkoivat kypsyä juuri sopivaan aikaan, ja niistä keitin leipäjuuston seuraksi sopivaa hilloa
Viime aikoina lehdistä on saanut lukea paljon siitä kuinka surkea hillavuosi on käsillä, siitä kuinka thaimaalaisia marjanpoimijoita riistetään ja siitä kuinka heidän suhteettoman pitkän työmatkansa päästöt tuhoavat ilmastomme
Lakkahilloa ei edes saanut pitkään aikaan kaupasta tai jos sai, se oli äärimmäisen kallista ja myös leipomot joutuivat myymään ei-oota lähes vuoden päivät lakkatuotteiden osalta
Anoppini toi tullessaan hieman lakkojaja päätin samantein käyttää ne johonkin leivonnaiseen. Laita puhdistetut lakat, hillosokeri ja vesi kattilaan muutamaksi tunniksi mehustumaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.