Leivontapäivä - Raparperipiirakka
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 45 cm peltillinen
  • 2 dl
  • 8 dl
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 dl
  • 8 dl
  • 2 rkl
  • 1/2 dl
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl
  • 2 dl
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl
  • 45 cm piirasvuoka. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitten n. puolet vehnäjauhoista, joihin olet sekoittanut leivinjauheen ja sekoita. Lisää sitten maito ja tämän jälkeen loput jauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi sulatettu, vähän jäähtynyt voi ja sekoita taas sen verran, että taikina on tasaista. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan tai pienelle leivinpeltille.Sekoita keskenään täytteen ainekset ja ripottele taikinapohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.Nypi sekaisin muruseoksen ainekset ja ripottele seos raparperien päälle.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.