Miten perinteiset perunarieskat voikaan olla niin hyviä ja miksi näitä tulee tehtyä niin harvoin. Uunituoreina rieskat maistuivat erityisen herkullisilta ja perheen pienimmäinenkin naposteli kaksi rieskaa melkoisella vauhdilla
- Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita hyvin. Rieskojen tekovaiheita. - Ripottele kasojen päälle vehnäjauhoja ja taputtele ohuemmiksi ja pyöreiksi rieskoiksi
- Sekoita hyvin ja jaa lusikalla taikinakasoja leivinpaperoidulle uunipellille. No, iltapalaksi sai sitten muutaman pehmosen ja juustoraasteella maustetun perunarieskan
Talvella tomaatit on niin kalliita, ettei minulla ole rahaa ostaa niitä. Mielummin näen vähän vaivaa ja säilön itse kotimaiset tomaattini kuin ostan niitä talvella kaupasta
Tämän keseptin otin jostakin netistä ja sovelsin hiukan itse. Näitä voi tehdä vaikka vierasvarana, koska perunamuussiaineita voi pitää kaapissa jemmassa ja jauhoja yleensä löytyy aina kotoa
-. T. o. v. i. n. t. a. s. e. r. ä. h. y. d. l. p. k. V. u. ,. m. N. j. 5. M. H. G. P. (. 1. 2. ). 7. g. 3. 4. L. S. ö. 6. /. R. 8. E. a l. d l. t l. k p
-. -. -. -. -. -. V. a. r. m. s. y. k. n. e. i. o. ä. l. u. h. p. t. K. d. j. ö. R. v. S. b. g. J. D. (. 2. 0. c. ). 1. 5. P. M. L. A. ,. O. ". c m. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.