Tänä jouluna pyrin tekemään jouluruuat vegaanisina. Vaikka itse syön eläinperäisistä ruoka-aineista edelleenkin kalaa ja maitotuotteita, niin yritän pitää niiden käytön minimissä ja korvaan maidon jollain muulla aina kun se on mahdollista
Taas kerran kaipasin vaihtelua tavalliseen kaurapuuroon. Olen lukenut kvinoapuurosta ja nähnyt erilaisia reseptejä, mutta koskaan en ole kvinoasta puuroa tehnyt
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Olen kyllä jo aikaa sitten kuullut tuorepuuroista ja nähnyt niiden reseptejä blogeissa ja lehdissä, mutta nyt vasta tulin itse kokeilleeksi tuorepuuron tekemistä
Osallistuin herkulliseen kilpailuun eli Urtekramin ja Ruoka. fi yhteiseen maustamishaasteeseen. Sai tehdä niin makeeta kuin suolaista ja mulle kyllä syntyi tämä ruoka heti päähän
*Kaupallinen yhteistyö Bonne. En ole koskaan pitänyt valkosuklaasta, tunnustus. Se on äklömakeaa, maistuu maidolle ja sokerille eikä lainkaan kaakaolle
Viime aikoina oon tehnyt ihan laittoman paljon pannukakkuja. Yleensä banskupannukakut valmistuu aikalailla samalla kaavalla, mutta nyt halusin tehdä jotain erilaista ja nappasin kaupasta matkaan tummaa minttusuklaata ja ei varmasti oo muuten viimeinen kerta kun näin teen
Vapun reseptikirja2, loistavat perunaletut. Blinit, niitä suolaisia lettusia harrastetaan talvella. Mutta perunaletut sopii ateriaksi, alkupalaksi milloin vain
Tämä samettisen pehmeä gluteeniton, sokeriton ja maidoton suklainen aamupalaherkkukulho syntyi tänään, kun halusin valmistaa jotain vähän erityisempää perinteisen chiapuuron sijaan perjantain kunniaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.