Letut ja marinoidut mansikat
Cebicin keittiössä
Cebicin keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta
  • Letut
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl Novelle Kivennäisvettä
  • 2 kananmunaa 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 1/3 tl suolaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • paistamiseen 50 g voita
  • Marinoidut mansikat
  • 250 g tuoreita, pieniä mansikoita
  • 2 rkl tomusokeria
  • ½ dl tuoretta minttua
  • ½ dl tuoretta sitruunamelissaa
  • koristeluun sitruunamelissaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.