Tähän aikaan vuodesta alkaa tehdä mieli keveitä keväisiä ruokia eikä raskaita lihapatoja, mutta kun viime syksyltä pöytälaatikkoon oli unohtunut yksi possuresepti, tarjoilen sen nyt tässä
Resepti on helppo ja lopputulos on maistuva, kannattaa kokeilla. Farangin keittokirjasta löytynyttä reseptiä mukaillen tein siialle aromaattisen liemen ja tarjoilin keitetyn riisin kera
Ja mikä pettymys, kala oli valkuaisen peittämä ja kypsentynyt jonkin verran liikaa. Alkuperäisreseptin kuva herautti veden kielelle, johon valitettavasti oma kuvani ei samalla lailla kyllä pysty
Lopputulos maistuu riittävän paljon tavalliselta keksipohjalta, joten lapset eivät huomanneet eroa. Lisäksi pohjaanon upotettu manteleita, joiden pitäisi kuulua päivittäiseen käyttöön, mutta eivät maistu pikkuväelle sellaisenaan
Olin kyllästynyt omaan nakkikastikeohjeeseen ja halusin vähän vaihtelua, joten googlettelin ja löysin Liemessä blogista houkuttelevan kuuloisen nakkikastikkeen ohjeen, jota päätin kokeilla pienin muutoksin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.