Lihaliemi
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kpl porkkanaa
  • 250 g purjoa
  • 150 g palsternakkaa
  • 100 g juuriselleriä
  • 1 1/2 kg naudanpotkaa (paloteltuna)
  • 20 dl vettä
  • 2 dl lehtipersiljaa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl suolaa
  • 2 tl valkopippuria (kokonaisina)
  • 1 tl maustepippuria (kokonaisina)
  • 1 kpl laakerinlehteä
  • Liemen kirkastamiseen
  • 3 kpl valkuaista
  • Tarjoiluun
  • 1 dl lehtipersiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.