Lihapata karjalanpaistilihoista
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 700 g karjalanpaistilihoja
  • 2 isoa keltasipulia
  • 3-4 porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna
  • suolaa (aluksi 1½ tl ja lisäilee sitten kypsentämisen loppupuolella tarpeen mukaan)
  • tl
  • paprikajauhetta (1 tl)
  • 1 tl
  • laakerinlehtiä (2 isoa)
  • 2 isoa
  • soijakastiketta (½ rkl)
  • ½ rkl
  • vettä
  • 1 pieni prk
  • 175 asteisessa uunissa noin
  • 1½ tuntia välillä sekoitellen ja vettä lisäten
  • 1½ tunnin ajan
  • 3 tuntia 175 asteisessa uunissa välillä sekoitellen ja nestettä tarpeen mukaan lisäten. Lopussa säilykesienet sekaan ja kuumennus uunissa. Tarkista maku.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.