Lihapullakeitto – Hakklihapallisupp
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 l 4 tuntia
  •  
  • Lihaliemi
  • 1,3 kg naudan ydinluuta
  • 3 l kylmää vettä
  • 3 kevätsipulin vartta + valkoiset osat
  • iso nippu persiljaa
  • 10 kokonaista mustapippuria
  • 3 laakerinlehteä merisuolaa
  • 500 g pestyjä varhaisperunoita
  • 5 varhaisporkkanaa
  • 2 kpl / 200 g palsternakkaa
  • 2 iso kourallista sokeriherneitä / 2 dl tuoreita herneitä
  • 4 dl kylmää vettä
  • kokonaisia mustapippureita
  • 2 laakerinlehteä hienonnettua persiljaa
  •  
  • Lihaleem
  • 1,3 kg veise konti luuüdiga
  • 3 l külma vett
  • 3 rohelise sibula vart valgete osadega
  • suur kimp peterselli
  • 10 musta pipra tera
  • 3 loorberilehte
  • meresoola
  • 500 g pestud värskeid kartuleid
  • 5 värsket porgandit
  • 2 tk / 200 g pastinaakki
  • 2 suur peotäit suhkruhernekaunu / 2 dl värskeid herneid

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.