Peggyn lihapullapannua. Tuo ainainen kysymys, joka tulee vastaan joka viikko. Jos olen aktiivinen, teen yleensä ruokalistoja moneksi viikoksi eteenpäin, sillä se helpottaa arkea ihan älyttömän paljon
Lopputuloksena maukas lihapullapannu. Mielestäni parhaat lihapullat tehdään lampaan jauhelihasta. Kotimainen lampaanliha onkin parhaimmillaan syksyisin
Nosta lihapullapannu liedeltä. Hmm. Aina ei voi onnistua – ei edes joka kerta. Vähän tähän tapaan pistivät ajattelemaan eilen valmistamani kreikkalaiset lihapullat ja sitruunainen kananmunakastike, klassinen kreikkalainen ruokalaji, joka tunnetaan nimellä youvarlakia avgolemono
Nosta lihapullapannu liedeltä, nostele pasta sekaan. Mökkikauden alkaessa alkaa myös mökkigrillailu. Nuotiopaikkamme on toistaiseksi veden vallassa, joten makkaratkin paistetaan grillikatoksella
Kastiketta varten kiehauta sopiva määrä vettä (itse laitoin reilu 3dl) lihapullapannulla. Aina välillä yritän keksiä lihapulliin eri mausteita sen tavanomaisen, joskin hyväksi havaitun, grillimausteen tilalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.