Liian suuria limppuja ja liian pieniä bataattisiivuja
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 l soijamaitoa
  • 0,5 dl juurta
  • 1 rkl pomeranssinkuorta
  • 0,5 rkl kuminaa
  • 1 rkl fenkolia
  • 250 g hiivaleipäjauhoja
  • 250 g ruisjauhoja
  • 30 asteiseksi Sekoita muut aineet ja vatkaa voimakkaasti. Jätä happanemaan pyyhkeen alle yöksi.
  • 50 g hiivaa
  • 2 tl suolaa
  • 0,5-1 dl siirappia
  • 250 g ruisjauhoja
  • 250 g hiivaleipäjauhoja
  • 1 pkt
  • 0,5 sipuli hienonnettuna
  • 2 porkkanaa raasteena
  • 4 pienehköä keitettyä perunaa
  • 1 iso valkosipulinkynsi
  • 1 tl kapriksia hienonnettuna
  • 1 tl persiljaa
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl
  • 2 munaa
  • 4-5 rkl spelttijauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.