-
6
täysjyvälasagnelevyä
-
3
pinaattilasagnelevyä
-
50 gvoita
tai margariinia
-
0,5
dlvehnäjauhoja
-
7
dlmaitoa
-
200
gtuorejuustoa (esim. Italian yrtit)
-
yhden
limen raastettu kuori
-
puolen
limen mehu
-
1
tlsuolaa
-
0,5 tlrouhittua
mustapippuria
-
300 gsitruunamarinoituja
kirjolohisuikaleita (esim. Heimon Kala)
-
pieni pala (noin 100 g)purjoa
-
1 keltainen
paprika
-
1 rklöljyä
kuullottamiseen
-
puolen
limen mehu
-
0,5 dlkuivaa
valkoviiniä
-
1
rklkalafondia
-
0,5
tlsuolaa
-
1/4
tlmustapippuria
-
10 tuoretta
basilikanlehteä suikaloituna
-
öljyä
-
2
dljuustoraastetta (esim. emmental)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.