En kyllästy ratatouilleen koskaan. Jamie Oliverin klassinen ratatouille. Jos totta puhutaan, niin mielestäni ratatouillen tärkeimmät kaverit ovat timjami ja cayennepippuri (ja tietty suola ja mustapippuri)
Ylioppilas-, rippi- tai juhannusjuhlien jälkeen voi olla kaapissa mukava left over ruokalista. Savustetusta lohesta ja mozzarellasta saa aikaiseksi vaikkapa tällaista herrkua
Ratatouille on klassinen ranskalainen kasvisruoka, joka on äärimmäisen hyvää. Ratatouille oli maukasta lisukkeena, olisi toiminut yksistäänkin ja erittäin hyvää se oli jämäkokkailuna eli pastan kastikkeeksi jatkojalostettuna
Paistettu sipuli antaa tälle savulohi-pastalle ihanan aromin. 1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä
Tällä kertaa ruokapöytään pääsi värikäs punajuuri-juustosalaatti, jonka tein hävikkiruoasta. Siihen kun lisää vielä rouskuvaa pähkinää sekä tuoreita salaatinlehtiä, värikäs punajuuri-salaatti on valmis
Voi jösses, olipas hyvää wokkia. ). Kokeilin ensimmäistä kertaa kokata nyhtökaurasta. Olen sitä kyllä muiden valmistamana maistellut ja kovasti tykännyt, mutta arpa ei ole osunut kaupassa kohdalle
Halkaise tomaatit ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit varsineen ja tuoreet yrtit. Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään ja valuta kastikkeeksi sitruunamehua ja öljyä
Keskustelimme Naapurinpojan kanssa eräs ilta lyhyen yhteiselomme aikaisista aterioista. "No, en minä oikein salaattien perään ole" tunnusti mies, "niinkuin vaikka sen hernerisoton"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.