Taru on hehkuttanut blogissaan useamman kerran Kinderpiirakkaa ja sen verran herkun näköistä se on ollut hänen kuvissaan, että ohjeen otin Tarulta (tehden siihen ihan pieniä muutoksia), Tarun Taikakakut -blogista täältä
taitaa olla osittain kevätväsymystä ja osittain allergioista johtuvaa, kun nuo siitepölyallergiat vaivaa, iho reistaa, henki pihisee ja silmät vuotaa, vuotaa, vuotaa
Netistä ja keittokirjoista löytyneistä resepteissä leipä valmistettiin yleisimmin joko appelsiinimehuun tai piimään, joista valitsin omaan leipääni jälkimmäisen vaihtoehdon
Huuhdo herukankehdet ja raparperinvarret. Ostin pari litran vetoista pulloa niin ei tarvi erikseenkannuun laittaa vaan voi suoraan kaataa pullostalasiin
Vuoraa leivinpaperilla kaksi pitkänomaista, runsaan litran vetoista vuokaa ja kaada seos vuokiin. Paloittele ruodottomat, nahattomat fi leet ja hienonna monitoimikoneessa
Hiivan määrän vähentäminen taikinassa oli myös hyvä veto. Missä on hyvän pizzapohjan salaisuus. Kuuma uuni, lämmitetty pelti, pizzakivi, hiivan, jauhojenja öljyn määrä taikinassa tai taikinan vaivaaminen, kohottaminen, kaulitseminen
) Koristelimme kakun vielä marjoilla ja se oli todella hyvä veto. Hyydytetyt juustokakut toki ovat hyviä myös, mutta oma valintani on aina vaan uunissa paistettu New York cheesecake ilman mitään ylimääräisiä makuja kakussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.