Ceviche on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva ruokalaji, jossa kala raakakypsennetään limen mehulla. Parhaiten raakakypsennykseen sopii esimerkiksi lohi tai tonnikala
Ceviche on hyvää. Niin hyvää, että kun jääkaappiin rantautui jättimäinen lohifilee, vonkaleesta valmistui ensin cevicheä ja sen jälkeen vähän lisää cevicheä
Lohiceviche sopii hyvin esimerkiksi illanistujaisiin tarjottavaksi ruisnappejen kanssa. Ainekset. graavilohtaavokadoapaprikaapunasipuliachiliäsitruunan mehuakorianteriamustapippuriaHalkaise avokado ja poista siemen
Lohicevichen ja hiillostetun siian kanssa tarjotaan sahramilla maustettua fenkolihilloketta. Leikkaa lohesta ohuita viipaleita ja lado ne neljälle lautaselle limittäin
Tämä blogin kirjoittaminen on ajatuksena loistava, mutta se toteutus jää kyllä helpostikin. Meikäläisen suurin kompastuskivi taitaa olla se, ettei ruokia ja niiden valmistus vaiheita tule kuvattua
lohiceviche. Viikonlopun jäljiltä onnistuneita reseptejä on jonoksi asti. Koska en osannut päättää mistä kirjoitan ensimmäisenä, kyselin apua facebookissa
Jollei joulun ajan graaveista kaloista tullut yliannostusta, lohiceviche voisi olla kiva, kevyt vaihtoehto uuden vuoden aaton ateriaksi tai alkuruoaksi
Olin keskiviikkoiltana Viini- ja ruokamessujen etkoilla Bistro Baskerissa ja Bassossa. Tehtaankadulla sijaitseva Baskeri & Basso on vasta avannut ovensa ja on vaikutteiltaan Pariisin kodikkaista bistroista, San Franciscon rennoista kuppiloista ja Italian maaseudun pienistä osterioista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.