Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa. Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjeen, jossa broileri haudutettiin vichyssä kypsäksi ja kastikkeeksi lorautettiin lisäksi tomaattia sekä kermaa
1. Kuori valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi sipulit. Puhdista purjo ja leikkaa paloiksi. Lisää kalaliemeen valkosipulinkynsi, sipuliviipaleet, purjopalat, timjami, laakerinlehti ja pippurit ja anna kiehahtaa
Turskaa valkoviinissäKohderyhmä sai syntymäpäivänsä aamuna esittää toiveen päivällisestä. Onneksi lähikauppa ei taaskaan pettänyt ja hienot tuoreet turskan selkäfileet päätyivät pannulle ja lopulta makoisiin suihin
En ole mikään suuri lampaan ystävä, joten halusin tarjota pääsiäisaterialla jotain muuta. Päädyin tällä kertaa loheen ja parsaan, joiden kanssa tarjosin maukasta kastiketta
V. a. i. h. t. e. k. s. r. n. l. ö. p. o. v. m. ä. y. S. u. ,. j. d. J. R. c. K. L. P. -. A. N. I. E. Ä. O. T. (. 4. ). 5. 0. g. b. f. 2. 3. 1. M. m l. t l
1. Kuori ja hienonna sipuli ja pane kattilaan. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta palat sipulipedille. Lisää valkoviiniä ja kalalientä niin, että kalat peittyvät ja hauduta kannen alla noin 15 minuuttia
Yrttinen peuran ulkofile [paras]. 5. 3. 2015 by Merja Jätä kommentti. Tähän aikaa vuodesta tekee mieli kaikkea vihreää, olkoonkin vaikka tuoreita yrttejä peuran ulkofileen mausteena
Kampasimpukat sopivat hyvin pastan kanssa ja valkoviinikastikkeessa ne maistuvat erityisen hyviltä. Aikaisemmin kampasimpukoita ei ole tullutkaan valmistettua itse, ja koska mökkivalkkarin jämille täytyi kehitellä hyvä ja suhteellisen nopea ruoka, oli kampasimpukat siihen oivallinen ratkaisu
Vuohenjuusto on taivaallista, aivan sama miten sen valmistaa. Ainakin minun mielestä. Eräs perjantai aloitin viikonlopun kolmen ruokalajin menulla, tarkoituksena nauttia jokainen ruokalaji rauhallisesti ja omalla vuorollaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.