Lohipannari SAVULOHIPANNARI (2-3 annosta) Taikina1 rkl voita3 kananmunaa1,5 dl maitoa2 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa Täytteeksi150 g kylmäsavulohta2-3 tomaattia1 keskikokoinen sipulimustapippuria(0,5 dl lehtipersiljaa) Kastike1 prk ranskankermaa(0,5 - 1 tl piparjuuritahnaa) Paistaminen Pullan paikka
Savulohipannari Piparjuurikastikkeen kera tarjoiltavaa savulohipannaria tehdään meillä usein sunnuntaiaamuisin. Itse olen lisännyt alkuperäiseen reseptiin kapriksia, ne sopivat mielestäni lohipannariin kuin nenä päähän Banaanivarkaissa
Lohipannari toimii alkupalana ja brunssin pääosassa! Niin hyväähän siitä lohipannarista tuli, että vasta viimeisistä jäljelle jääneistä palasista ehdin ottaa pari valokuvaa Beach house kitchen
Tuolifiilistelyä ja 5 kysymystä Tosin perjantai-lounaaksi on tarkoitus tehdä lohipannaria. Vihdoin ruokapöydän pari uutta tuoliakin saapuivat Plateful of love
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.