Tämä ohje on gluteeniton mutta jos et tarvitse gluteenitonta, laita 3 dl vehnäjauhoja. 30 min. Mitä tehdä kun jääkaapissa on vähän ylisuolattua graavilohta
3. 3. 3. 3. 3. T. ä. m. e. h. u. k. a. s. l. o. i. p. r. n. j. Y. t. y. v. ,. d. -. P. (. ). V. g. 7. 5. 1. 0. f. 2. /. c. ö. S. L. 4. N. . R. K. I. J. C. M. A. O. b. ". G. l. d l
Löytyi herkkulohi ja lempparivoitaikina, joista yhdessä saatiin ihan huisinhyvää lohipiirakkaa. Sekoitin 2,5 desiä kermaa, 3 kananmunaa ja kukkuralusikallisen Savoraa
3. 30-40 minuuttia. 30-40 min. Tuli sen verran hyvää tästä kokeilusta, että jakoon menee. Nopea ja helppo ja taatusti vhh eli koko piirakassa on hiilareita n
LOHIPIIRAKKA nykykielellä. LOHIPIIRAKKA vuodelta 1909. 3 dl. 300-400 gr. Joka puolelle jätetään noin 3 sm. 3 1/2 dl luomu vehnäjauhoja. 130 g normaalisuolaista suomalaista voita. 130 g) voita. 3 dl hyvää kermaa. 300-400 gr suolatt. 3 1/2 dl luomu vehnäjauhoja. 130 g normaalisuolaista suomalaista voita
3 dl mantelijauhoja. 3. 3. 30 minuuttia, kunnes piirakka on kauniin rusehtavaa. 3 dl mantelijauhoja. 30 min. Tämä on aivan ihanan makuista ja suussasulavaa
Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen ja täyte hyytynyt. Nyt on meidän joululohetkin hyötykäytetty parhaalla mahdollisella tavalla
3. 3. J. o. s. e. i. l. n. t. u. y. ö. ä. k. v. ,. d. a. T. h. p. r. j. V. m. g. I. L. M. 2. 5. 0. 4. 1. 8. f. -. /. S. N. (. ). H. K. P. ". –. d l. t l
3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. t. o. r. s. a. i. 2. 0. m. k. u. 1. 4. S. p. l. n. e. h. V. ä. y. v. T. j. ,. N. ). -. d. ö. K. J. P. M. x. c. (. /. g. O. L. H. 5. *. 9. B. w. F. b. E. U. A. ) l. d l
3. 3. 3. K. i. r. e. s. n. p. ä. v. a. k. t. o. m. u. l. ,. j. b. g. y. d. h. V. N. ö. -. *. L. O. H. I. P. R. A. 1. 9. 0. 2. 5. 4. 8. J. M. /. S. Y. E. Ä. * l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.