Lohipizzat tillipestolla
Ruokapankki
Ruokapankki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 25 g hiivaa
  • 3 dl vettä
  • 2 tl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl sämpyläjauhoja
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 ruukku tilliä
  • ½ dl silputtua pinaattia
  • ½ dl
  • paahdettuja siemeniä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • mozzarellajuustoraastetta
  • kylmäsavulohta
  • krassia
  • auringonkukanversoja
  • tillinoksia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.