Netistä löytää monenlaista kokeiltavaa. Takerruin tälläkertaa pizzapohjaan. En enää muista mistä tämän löysin, se joka tunnistaa alullepanijaksi saa ilmoittautua
Tillipestolla kuorrutettu hauki on järisyttävän hyvää ja uskomattoman nopea valmistaa. Tillipestolla kuorrutettu hauki on Jouko Sireniukselta saatu taivaallisen herkullinen resepti
1. Valmista ensin pestokastike. Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, valkosipulinkynsi ja juustoraaste, sitten öljy, suola ja pippuri
H. u. o. l. i. m. a. t. s. ä. ,. e. j. r. v. p. n. h. y. V. k. P. S. N. ö. Y. J. O. E. -. 3. d. –. T. 1. 5. 0. g. (. 2. ). /. ½. L. M. K. z. b. c. A. d l
Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Itse käytän pestoa useimmiten perinteiseen tyyliin esimerkiksi pastaruokien maustamiseen
Idea näistä pizzoista syntyi, kun ystäväni tutustutti minut lohipizzaan (jota myöskin täytyy tehdä teille, hyvää sekin), jonka pohjana oli käytetty tortillaa
Yksi hittisalaatti perheessämme jo muutaman vuoden ajan on ollut tillipestolla ja Aura Gold -homejuustolla maustettu perunasalaatti, joka maistuu kylmänäkin
Joulukinkkupizza. Savulohipizza. Kalle teki joulun jälkeen vuoden parhaat pizzat pelkistä tähteistä. Kinkkua jaksaa syödä sellaisenaan vain pari päivää, sitten se alkaa tympiä
Olipa taas tällainen nimihirviö, mutta kaikki määritteet tuntuivat ruokalajin kuvaiilun kannalta sen verran oleellisilta, etten hennonut jättää mitään pois
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.