myTaste
myTaste.fi
Etsi
Suositut kategoriat
Kakut
Herkut
Kasvis
Kana
Suolaiset
Piirakat
Liha
Leipä
Gluteeniton
Joulu
Keksit
Nam
Pasta
Leivokset
Keitto
Kakku
Suklaa
Ju
Paleo
Broileri
Sämpylät
Pullat
Pizza
Vegaani
Cupcakes
Ni
Lammas
Karppi
Poro
Halloween
Mokkapalat
Thai
Makkara
Aasia
Hirvi
Lohi
Suositut reseptit
Käyttäjien luomat reseptit
Sivut
Tietoa myTaste - sivusta
FAQ
Tuki
Evästeet
Työpaikat
Käyttöehdot
Yksityisyydensuoja
Analytiikka
Lisää resepti
myTaste actions
Asenna myTaste-selainpainike
Luo uusi resepti
Save recipe from a website
Yhdistä blogi myTaste-sivustolle
Notifications
You have no notifications
Kirjaudu sisään
Luo tunnus ja kirjaudu sisään
Jaa tämä resepti
0
Tallenna
Suklaapossun leivontablogi
Lohisarvet/-tötteröt
Arvostele tämä resepti!
Oma arvostelusi
Yleisarvosana
0
0
arvostelut
0
31
Ainesosat
24
kpl
1/2
annosta
1/2 tl
suolaa
100 g
raejuustoa
100 g
valkosipulituorejuustoa
1 keitetty
muna
2 tl
sitruunaa
2 tl
kuivattua tilliä
3 rkl
tuoretta tilliä
1-2 mm
suolaa
0.3-0.5 dl
maitoa
mustapippuria rouhittuna
muna
40 cm
ohueksi
12-14 minuuttia,
kunnes pinta hieman alkaa saamaan väriä. Sarvet ovat tässä vaiheessa vielä erittäin pehmeitä, mutta kovettuvat hieman jäähtyessään. Anna jäähtyä hetki ja poista tötterömuotit
Ohjeet
Kommentit
Kirjaudu sisään
tai
Rekisteröidy
ja kirjoita kommentti.
Julkaise
Suklaapossun leivontablogi
4
928
Seuraa
Myös tallennettu
Suolasetpiirakat Leivonnaiset
Memmi
Annulin alkupalat
anna-maija.makarainen
Sarin reseptit
sarijokinen
Show all 31 cookbooks
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.