Lohisarvet/-tötteröt
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 24 kpl
  • 1/2 annosta
  • 1/2 tl suolaa
  • 100 g raejuustoa
  • 100 g valkosipulituorejuustoa
  • 1 keitetty muna
  • 2 tl sitruunaa
  • 2 tl kuivattua tilliä
  • 3 rkl tuoretta tilliä
  • 1-2 mm suolaa
  • 0.3-0.5 dl maitoa
  • mustapippuria rouhittuna
  • muna
  • 40 cm ohueksi
  • 12-14 minuuttia, kunnes pinta hieman alkaa saamaan väriä. Sarvet ovat tässä vaiheessa vielä erittäin pehmeitä, mutta kovettuvat hieman jäähtyessään. Anna jäähtyä hetki ja poista tötterömuotit

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.