Lohkoperunat. Sain tuotenäytteenä Bonredin punaista palmuöljyä. Punainen palmuöljy on maailman vanhimpia ruokaöljyjä, ja se valmistetaan öljypalmun hedelmistä
Rosamundasta tulee ehdottomasti parhaat lohkoperunat. Loistavaa leffanaposteltavaa. Broilerin fileet ostin tällä kertaa maustamattomana ja maustoin itse
Pääsiäiseen kuuluvat perinteisesti lammasruoat, ja oma valinta osui tällä kertaa karitsaan ja siitä tehtyyn kreikkalaishenkiseen pataan, johon inspiraatio ja alkuperäinen resepti löytyi Helsingin Sanomista
Lohkoperunat ja seitifileet syntyypi kuin itsestään ja on ihan suht hyvää syötävää. Valmistelut on helpot ja sitten vaan kaikki uuniin ja kärsimättömästi odottelemaan
Kaipuu Kreikkaa, niitä pikkuruisia maissikojuja, rantakatuja, vuoristoteitä, hiekkarantoja, frappea ja etenkin gyros pitaa kohtaan on jo niin suuri, että täällä ollaan kokkailtu Kreikkalaistyylisiä ruokia taas ihan viikoittain
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.