Lohi, parmankinkku ja vihreä parsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Lohen ympärille kääräistään parmankinkku ja parsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
A. l. k. a. n. ä. ö. j. o. i. m. e. t. s. ,. u. v. r. p. L. -. S. h. d. y. J. M. N. T. 4. f. 8. 2. b. c. K. 1. 5. 0. g. R. /. I. P. +. Ä. 3. V. H. '. O. E
Kastikkeeksi luulin laittavani hollandaisekastiketta, mutta koska maustoin kastiketta sitruunamehun lisäksi myös kuivatulla rakuunalla, tulinkin ilmeisesti laittaneeksi bearnaiskastiketta
Veikkaan, että useamman viikon ajan meillä taas syödään parsaa nippu jos toinenkin. Nyt kuitenkin kaupassa oli jo parempaa parsaa edulliseen hintaan, joten pakkohan se parsakausi oli aloittaa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.