Loppiaisateria
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Jämälimput
  • 6-7 dl nestettä (piimäpurkin jämät vedelle huuhdeltuna)
  • 1 omena
  • 1 avokado + limen mehuatomaattien öljyäruisleipänen
  • Poropata (reilu annos)
  • 800-900 g poronkäristyslihaa
  • 3 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 porkkanaa
  • 200 g kanttarelleja (Kaskeinmarjan suolasienet, liotettuna)voita
  • 5 maustepippuria
  • 5 valkopippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 tl timjamia
  • Vuohenjuustokastikkeella gratinoidut kaalit
  • 400 g parsakaalta
  • Hillakiisseli ja omarvaahto
  • 3-4 dl hilloja
  • 1 vaniljatanko
  • 4 rkl perunajauhoja + tilkka kylmää vettä
  • 1 rkl konjakkia
  • 3 dl kuohukermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.