Puolukkavispipuuro on meillä etenkin esikoisen herkkua. Tein tänä vuonna tavallisen annoksen marttojen ohjeella, sellaisen jossa nestettä oli litra ja marjoja n
2 dl maitoa / kermaa. 3 dl (1 1/4 cups) oat flakes. 2 dl (1 cup) milk / double cream. Bake in 175 C / 345 F for about half an hour so that the surface gets some nice colour. Bake the cup cakes in 175 C / 345 F for 15–20 minutes, until the surface gets golden colour
Tekaisin iltapalaksi pitkään kaipailemaani vispipuuroa pakasteessa uinuvista puolukoista. Homma alkoi vähän epätoivoisesti kun puolukoiden murskaaminen ei sit ollutkaan niin helppoa pelkällä puuhaarukalla ja mannaryynit jähmettyivät sillä sekunilla kun koskettivat nestettä,mutta, loppujen lopuksi vispipuuroa siitä tuli, vieläpä oikein nätin vaaleanpunaista ja kuohkeaa
Muistakaahan kastella kukat ja nauttia loppukesän antimista. 3/4 tl mustapippuria. 3/4 tl mustapippuria. Suolaiset piirakat ovat helppoja eväitä töihin lounaaksi vietäväksi tai esimerkiksi piknikevääksi ystävien kanssa nautittavaksi
Valitsin kaksi parasta juuressalaattireseptiä, jotka sopivat täydellisesti sekä illallisen alkuruoaksi elokuun pimeneviin iltoihin että loppukesän puutarhajuhlien kevyeksi pääruoaksi
Olin ostanut minttujäätelön jo valmiiksi pakkaseen ja muokkailin sille makupariksi suklaakakkua, johon halusin upottaa vielä loppukesän viimeisiä mustikoita suoraa puskista
Tämä toukokuu on osoittautunut yllättävän tapahtumarikkaaksi ja riehakkaaksi ja jos tämä on minkäänlainen indikaattori loppukesän lupauksesta niin olen jo nyt erittäin tyytyväinen kesään 2016
Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että unohtakaa perinteinen puolukkavispipuuro, vaihtakaa puolukat punaviinimarjaan ja kokeilkaa tätä parasta marjapuuroa ikinä
Siinä missä loppukesän söin taukoamatta erilaisia kaaliwokkeja oon viime viikon aikana siirtynyt kaalista kesäkurpitsaan – ja koska ootte pyytäneet yksinkertaisia arkireseptejä, niin halusin jakaa tän teidän kanssanne
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.