-. -. -. -. -. R. a. k. s. t. n. b. e. j. v. ä. l. i. p. ,. m. u. r. o. T. h. y. K. M. ). B. V. 4. 0. 6. 1. 7. 5. '. C. (. *. 2. g. 3. d. +. S. H. A. 8. d l. t l
Että sallinette kuvituksena hiukan tälläisiä äiti-lapset-kakkukuvia (yleisön pyynnöistä huolimatta. Pohjia ei tarvitse kostuttaa, koska banaanikakku on itsessään niin mehevä, hiukan raskaampi kuin normaali sokerikakkupohja, mutta makukin paraneen vain seuraavana päivänä
Banaanikakku makeutuu hedelmien omalla sokerilla, lisättyä sokeria ei tarvita. Perus banaanileipään tulee yleensä pari desiä fariinisokeria, joka toki antaa kakulle sekä tummuttaa, että makeaa syvyyttä, mutta sokeritonkin versio on varsin pätevä herkkuleivonnainen
- Vatkaa voi ja sokeri valkoiseksi kuohkeaksi vaahdoksi. Se iänikuinen banaanikakku on tietysti aina toimiva ratkaisu tähän ongelmaan, mutta nyt tarvittaisiin jotain uutta vaihteeksi
Tummuneita banaaneita, kuten ruokaa yleensäkään, ei kannata heittää pois. Jos mustaksi tummuneet banaanit eivät sellaisenaan maistu, ne voi laittaa esimerkiksi kakkuun tai leipätaikinaan
Soseuta banaanit ja lisää kananmuna-siirappi seokseen. 5-6 kypsää banaania, paino noin 650 g ilman kuoria (huom. banaanit voi kypsyttää paistamalla niitä 150 asteisessa uunissa kunnes ne ovat mustia, noin 15-25 min). Paista noin 35-45 minuuttia. 5-6 kypsää banaania, paino noin 650 g ilman kuoria (huom. banaanit voi kypsyttää paistamalla niitä 150 asteisessa uunissa kunnes ne ovat mustia, noin 15-25 min)
Tämä mehevä banaanikakku on kuivakakku, jonka yhteydessä sana kuivakakku romuttuu täysin. Banaanikakku on myös oiva tapa hyödyntää muuten roskikseen menevät banskut
-Dr. Herkullisen mausteiseen banaanikakkuun tietenkin. Mehevä banaanikakku ohje. Näin syntyy ihanan mehevä banaanikakku ja tulet samalla hyödyntäneeksi ne ällöt ruskeat banaanit
-. Y. s. t. ä. v. l. n. i. k. y. e. ,. p. m. a. h. b. u. P. o. j. ö. R. O. r. K. T. J. E. M. ". g. B. 2. /. 3. d. 1. 4. (. ). 5. 0. V. L. S. 7. N. f. F. I. A. d l. t l
Olen tykästynyt banaanikakkuihin viime aikoina. Sen lisäksi, että banaanikakku on helppo valmistaa, on se myöskin parempi vaihtoehto terveellisyyden kannalta kuin sokerista, valkoisista jauhoista ja rasvasta tehty leivos (vaikka niitäkin voi tietysti välillä nautiskella kohtuudella)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.