Ohje on blogista Kääpiölinnan köökissä. Blogimaailmassa resepti kulkee myös Herkkulaatikon nimellä. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty sulatejuustoa, sitä minulla ei ollut, joten korvasin sen tuorejuustolla
Vegaanisesta kylmäsavulohesta eli porkkalasta on joulukuussa intoiltu somessa siinä määrin, että sen valmistamisessa käytetty nestemäinen savuaromi loppui monin paikoin kauppojen hyllyiltä
Agar agarilla saa hyydykekakusta helpommin joko kumimaista, tai sitten liian lötkyä. Sopivassa suhteessa käytettynä hyydykekakun saa näyttämään kauniilta ja tasaisesti hyytyneeltä
Fasaania, tryffeliä, herkkutattia, herukkaa sekä Tk- viiniä. 25. 10. 2015 by Merja 2 kommenttia. Ensin ajattelin että tämä ruoka meni taas vähemmän onnistuneiden kokeilujen piikkiin, ei kertomisen arvoista
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Moni muistaa lapsuudenkotoa tai mummolasta ihanan vaaleanpunaisen vispipuuron, jota tehtiin syksyisin tuoreista puolukoista tai talvella puolukkasurvoksesta
Tämä minun suuri rakkauteni mangoa kohtaan koki tässä taannoin varsinaisen herätyksen kun tekaisin tällä jo aiemmin esitetyllä ohjeella tuunatun mangokakun alias mangoleivän
Suorastaan rukoilivat etten enää koskaan keittäisi Ufon oksennusta alias Igorin kanaa. Kuten ennenkin olen kertonut, ajoittain iskee kyllästys/ärsytys/ahistus ruuanlaiton kanssa
Tänä vuonna olin kerrankin ajoissa, ja tein raparperipiirakkaa heti toukokuussa. Kesän alussa Kääpiölinnan köökissä leivottiin Maisemakahvilan raparperipiirakkaa
Koristeena käytin puna- ja valkoherukoita sekä valkosuklaanappeja sekä muutamaa herukanlehteä. Tykkäsin siitä, että punaherukan siemenet oli poissa ja koostumus oli erittäin samettinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.