Nyt on taas hetki aikaa kirjoittaa uusia blogitekstejä. Mökillä on sää mitä kaunein, mutta ruopatun järvirannan muta on yhä märkänä pihalla ja vuokraisäntä rakentaa kovalla touhulla laituria rantaan
Paleokeittiön koekeittiöstä päivää. Olen aiemminkin testaillut sokeritonta marenkia, mutta NYT, muutamien yritysten ja erehdysten kautta syntyi paras ohje tähän saakka
Miten menee. Edes sateinen lokakuun perjantaiaamu ei saa mun tunnelmaa latistettua sillä onhan edessä perjantai ja viikonloppu vailla mitään sen kummempia suunnitelmia, ihan parasta
Kaupallinen yhteistyö. KWV Classic collection -viinit & Blogirinki. Halloweenia varten voi leipoa pellillisen jauheliha-kasvispiirakkaa, jonka värit sopivat teemajuhlaan
Ystäväni järjesti kotonaan aivan ihanat puutarhajuhlat. Kriikunapuiden ja marokkolaisten lamppujen alla hyvässä seurassa vietetty ilta ylipäätänsä olisi jo sellaisenaan ihana, mutta tällä kertaa juhlat olivat erityiset, sillä teemana oli hyvä olo
Minulla tippui joulukuussa raskauden vuoksi hemoglobiini todella alas, ja sen lisäksi että jouduin syömään rautaa purkista, niin mietin miten saisin sen myös ruoan avulla nousemaan luonnollisemmin
Olen jo jonkin aikaa suunnitellut kirjoittavani jonkinlaisen tiivistelmän karppauksesta, josta kävisi lähinnä ilmi, mitä karppaus tarkoittaa omalla kohdallani
On tullut aikaisemminkin todettua, että tykkään isoäidin neliöistä. Ja kun olen ihan hurahtanut myös itse neulottuihin/virkattuihin tiskirätteihin niin mikäs sen luonnollisempi jatkumo
Kun marenkikammoinen teki ensimmäistä kertaa itse marenkia, siitä tulikin entinen marenkikammoinen. Kammoni on perua kaupan äklömakeista valmismarengeista - hyi olkoon
Suomea sanotaan yhden totuuden maaksi. Allekirjoitan. Valtaosa ihmisistä eivät tunnu välittävän tai tekevän mitään asioille, jotka ovat selkeästi väärin ja joihin puututaan kovalla kansalaisaktivismilla muissa maissa
Käsittelemättömän oloiseksi tuotettu ruoka ei välttämättä ole sen luonnollisempaa kuin eineksetkään. "On mielenkiintoista ajatella sitä, kuinka ruokateollisuuden tuottamat mielikuvat elävät jatkuvasti vallitsevan kulttuurin mukana
"Mikä olisi luonnollisempaa, kuin yhdistää pakuri - yksi vanhimmista superfoodeista maapallolla ja joka löytyy luonnollisesti pohjoisella maaperällä lehtipuumetsissä - kahviin, jota juodaan meillä pohjoisessa eniten maapallolla per henkilö
Tänään illalla taitaa olla Gloria Blog Awards-gaala, jossa kisataan myös vuoden ruokablogista. Ruokablogituomaristo päättää voittajan joukosta Andalusian auringossa, Avaruusasema, Hannan soppa, Hellan ja viinilasin välissä, Makuja kotoa, Pastanjauhantaa, Sillä Sipuli, Siskot kokkaa ja TrulyKira
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.