Rakastan sushia ja olen ahkerasti ravannut Tampereen sushi-rafloissa. Sushi on kuitenkin melko tyyristä ja välillä on vaikea perustella itselleen, miksi maksan näin paljon ruoasta, joka on suurimmaksi osaksi pelkkää riisiä
Täytyy sanoa, että loppuvuodesta iski salaattikyllästys. Tuli sorruttua aina samoihin salaatteihin ja kyllähän siinä niin käy, että ei ne enää oikein maistu
Vietimme hiljattain työporukan kanssa turkkilaista iltaa. Valtasimme seitsemän naisen voimin yhden keittiön ja tulipahan taas todettua, että yhdessä tekemisessä on ennennäkemätöntä energiaa
Olen aina ennen tehnyt vasta laskiaistiistaiksi hernekeittoa sekä laskiaispullia, mutta tänä vuonna nautimme näitä perinteisiä laskiaisherkkuja jo laskiaissunnuntaina
Turkkilainen tomaatti-paprikasalaatti eli ezme on ihana pikkulisuke. Vietimme loppuvuodesta työpaikkamme ruokaklubin kanssa turkkilaista iltaa eli kokkasimme noin toistakymmentä ruokalajia porukalla ja herkuttelimme aikaansaannoksilla
Mehevä piimäkakku on kahvipöydän kuningatar, joka sopii myös loppuvuoden juhlapöytään. Se säilyy pitkään, ja on parhaimmillaan vasta pari päivää leipomisesta
Joulu meni jo ja vuosi vaihtuu ihan kohta, joten yltiöpäinen herkuttelu saa hiljalleen riittää. Onneksi herkuttelua ei kuitenkaan tarvitse täysin jättää
Jäikö loppuvuoden juhlasesonkina massakausi päälle ja vaaka näyttää epätoivoisen suuria lukemia. Uusi vuosi on hyvä aika aloittaa uusi elämä – ehkä ei kuitenkaan millään pikakuurilla, vaan pysähtymällä kuuntelemaan elimistöään ja lupaamalla sillä pysyvästi parempaa kohtelua
Tavoitteenasetantaa loppuvuodelle. Tällä kertaa vedämme sikaa – tarkemmin ottaen uuniin lähtee tavaraa, josta muodostuu pulled pork -nimellä tunnettu ruokalaji
kovalla näkkileivällä joten tässä on nyt loppuvuodelle herkullinen ohuen ohut. Näkkileipää, ohuen ohutta pastakoneella veivattua laiskan emännän tyyliin
KEVÄÄLLÄ media taas täyttyy erilaisista dieeteistä ja terveysvinkeistä niin, että sumaan voi helposti sokaistua ja informaatiota voi olla vaikeaa suodattaa itselleen sopivaksi
Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Silläkin riskillä, että supermoni bloggaaja on tästä jo kirjoittanut, niin julkaisen postauksen. Parin viikon takaisessa Indiedaysin järjestämässä bloggaajatapahtumassa oli nimittäin tarjolla makoisaa yhdistelmää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.