monen monta kertaa meinannut sanoa miehelle että tuotko kaupasta laskiaispullan, mutta luonto ei ole antanut periksi ne pullat kun pitää leipoa itse ja täyttää itse mieluisilla kermavaahto hillo ym
Ja minut valtaa pieni nostalgiafiilis joka kerta kun valmistan tonnikalatahnaa iltateelle. Tonnikalaleipäaddiktioni juuret ovat luultavasti aivan 80-luvun alussa, Saudeissa, jossa lähi-idän ruokakulttuurin keskellä ihastuin näihin amerikkalaistyyppisiin filippiinojen valmistamiin leipiin
Ah, palasin juuri kotiin viikon Levin-reissulta, ja kyllä me vain asumme niin kauniissa, upeassa, puhtaassa ja monipuolisessa maassa, jonka luonto on oikeasti vertaansa vailla
Ah, sitä kanelin ja banaanin huumaavaa tuoksua, kun se valtaa keittiön. Minun on jo pienen ikuisuuden ajan pitänyt kokeilla tehdä mukaan napattavia välipalapatukoita
Sekä mikä parasta- se energia mikä valtaa mielen mehulasin jälkeen on niin mahtava. Olen todella huono syömään kasviksia ja hedelmiä suositusten mukaisen määrän verran
Säästyy siis luonto ja naapurisopu sekä omat korvat. Helppo marjatorttu. No nyt se ihme ja kumma -päivä koitti, kun ei enää maistu marjapiirakka kermaviilistä tai edes maitorahkasta tehtynä
Anna mausteseoksen lämmetä sipulien joukossa noin 1-2min, kunnes ihana tuoksu valtaa keittiön. Nyt kun on joulun supermässäilyt herkuteltu, voi taas palata perinteisemmän ruoan pariin
Kesä alkaa olla jo lopuillaan ja luonto kehittelee erilaisia ihania herkkuja iloksemme. "Karviainen tuotiin Suomeen 1600-luvulla, ja seuraavina vuosisatoina se yleistyi merkittävimmäksi viljellyksi marjakasviksemme
Kesän alussa luonto tuottaa satoaan ihanien raparperien muodossa ja niistä onkin kiva loihtia monenlaista herkkua - keitosta piirakkaan, muffinsseihin jne
Suomen luonto tarjoaa aikamoisen aarreaitan sille, joka haluaa itse kerätä teeaineksensa. Kiva lahjaidea näin joulun kynnyksellä on itse tehty teesekoitus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.