Lusikkaleivät voi leipoa valmiiksi pakkaseen odottamaan vaikka juhlia varten. Minä kokeilin täyttää lusikkaleivät mustikkamarmeladilla tällä kertaa ja oikein hyviä tuli
- Pyörittele lusikkaleivät sokerissa. * Lusikkaleivät voi myös pakastaa. Lusikkaleivät. En ole vuosiin tehnyt lusikkaleipiä ja ne on kaihertanut mielessä monesti
Lusikkaleivät. * Valmiit täytetyt ja sokeroidut lusikkaleivät voi pakastaa. Laita lusikkaleivät rasiaan kerroksittain ja kerroksien väliin leivinpaperia
Pyörittele lusikkaleivät erikoishienossa sokerissa. Lusikkaleivät voi pakastaa. Leivon todella harvoin mitään pikkuleipiä, koska en oikein pidä sen tyyppisestä leipomisesta
Lusikkaleipien nimi tulee niiden valmistustavasta. Pikkuleivät muotoillaan lusikanpesässä ja paistamisen jälkeen kaksi pikkuleipää liitetään yhteen hillon tai marmeladin avulla
Unelmatorttu on yksi elämäni nostalgialeivonnaisista. Sitä meillä tehtiin aikoinaan paljon. Siihen liittyy muutama niksi, muuten suattaapi mennä pilalle
Lehdet ja blogit pursuavat toinen toistaan ihanampi hillo-ohjeita. Marttageeni herää henkiin aina näin syksyllä ja se aiheuttaa pakonomaista tarvetta täyttää jääkaappia ja pakastinta ääriään myöten täyteen, turvaamaan pitkää talvea
Sitruunainen omenahillo. Sitruunaisen omenahillon ohje löytyykin jo blogistani, mutta tässä aavistuksen erilainen ja omalla tavalla vieläkin parempi ohje
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.