Joulun klassikko glögikakku on tänä vuonna raakakakku. Raakakakku on sen verran tuhtia kamaa, että tämä ei välttämättä ole se paras mahdollinen jouluaterian päättäjä, vaikka makunsa puolesta kyllä joulun paras kakku onkin
H. e. i. j. a. h. y. v. ä. l. k. n. u. t. o. ). V. p. s. r. P. m. ,. S. N. d. c. B. f. -. (. K. T. 7. 1. w. ö. b. ½. 3. 0. 5. 4. C. L. 2. O. ) l. d l. t l
E. n. s. i. m. ä. e. r. a. k. u. o. l. h. j. p. v. t. -. O. ö. y. C. F. b. æ. R. w. g. d. U. T. ,. V. ). (. 2. /. 1. c. 4. 3. J. S. P. L. 5. M. N. G. d l. t l
Jatketaan samalla överiherkku -teemalla, jolla aloitettiin eilen pätkisfudgejen kanssa. Sain idean tähän reseptiin Nigella Lawsonilta, joka valmisti tv-ohjelmassaan meheviä cookieseja annosvuoassa
Myös raakakakkuihin olen suhtautunut jokseenkin ennakkoluuloisesti. Kerroin Koukuttava raakasuklaa-postauksessani ennakkoluuloistani superfoodeja kohtaan
14. Luukun vuoro. Mintun ja suklaan yhdistelmä on ihanan raikas, ja tämä resepti on siitä hyvä, että voit käyttää mitä tahansa minttuelementtiä tuomaan makua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.