Pitkästä aikaa suolaista piirakkaa. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle. 100g naudan suolalihaa1/4 paprikaa50g salaattijuustoa30g suolakurkkua2 dl juusto ruokakermaa1 dl maitoa1 kananmunajuustoraastettamustapippruriayrttisuolaaSekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää kuutioitu voi. 30 min
Laita sitten pursotus- tai pakastuspussiin ja leikkaa päähän aukko. Kinuskiemo pyysi minua leipomaan pullapohjaista mustikkapiirakkaa näiden viimekesäisten mustikkapullien tapaan
Nytkään ei ollut ajatuksissa tehdä sellaista, pikainen piirakka kun piti vain tehdä. Mutta kun satuin kaupan hyllyllä huomaamaan schwartzwaldin kinkkua niin ajattelin antaa teille vinkkiä että kokeilkaapa sitä piirakkaan
Tein kahta erilaista piirakkapohjaa. 3,5 dl jauhoja (vehnä/kaura). (1 piirakkaa varten). 100-150 g kinkkua/kalkkunaa. 50-100 g juustoraastetta. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää. 3,5 dl jauhoja. 1 piirakkaa varten). 100-150 g kinkkua. 50-100 g juustoraastetta
Luumuhillon upean maun lisäksi kannattaa hilloa tehdä myös raaka-aineiden edullisuuden vuoksi - esimerkiksi kilo luumuja maksoi lähikaupassa vain muutaman euron
Jatketaan samalla överiherkku -teemalla, jolla aloitettiin eilen pätkisfudgejen kanssa. Sain idean tähän reseptiin Nigella Lawsonilta, joka valmisti tv-ohjelmassaan meheviä cookieseja annosvuoassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.