Suklaamousse on äidin herkkua. Sitä äiti haluaa aina jälkkäriksi kun tulee meille syömään. Suklaamoussessa on muutama tekovaihe jos se oikein haluaa tehdä, mutta vaikea se ei missään tapauksessa ole
Alkuruokaa oli tarpeen tehdä ja tarveaineina löytyi jo valmiiksi savulohta, mangoa ja avokadoa. Näistä ja kaupasta lisäksi haetuista aineksista syntyi nyt tämmöinen, ohjeen tarjosi Makuja
1. Kastike. Purista sitruunamehu. Sekoita korianteri, tomaattipyree, sitruunamehu ja oliiviöljy. 2. Kuori ja hienonna avokado ja sekoita se sitruunamehuun
1. Leikkaa mango, punasipuli, kurkku, tomaatti ja avokado pieniksi kuutioiksi. Kuori katkaravut. Säästä muutama katkarapu koristeluun ja leikkaa loput kuutioiksi
eli baarimikkojen ja -minnojen sivuilta (vaikkapa ) seuraavaa jotka tähän lainasin (vaikka lupasin viime uutena vuonna alkaa harrastamaan hanaviinejä eli niitä saunaviinejä) niin valitsin kuitenkin harrasteena juoda kaikki klassikko cocktailit läpi ainakin pari kertaa ja jotenkin näin se sitten meni, ainakin ajatuksissa
1. Rhode Island -kastike. Sekoita majoneesi, ketsuppi ja chilikastike. Mausta sitruunalla, suolalla, valkopippurilla ja halutessasi konjakilla tai madeiralla
Aloe veralle maistuva vodkatini, superfoodia uudessa ja juotavassa ei välttämättä niin terveellisessä muodossa, varsinkaan jos niitä juo liikaa, mutta muuten naurettavan nautittavan hyvää
Viime päivinä ollaan saatu nauttia, tai henkilöistä riippuen, kärsiä kovista helteistä. Auringon paahde saa kaipaamaan kaikkea viileää syötävää ja juotavaa
Soseuta sauvasekoittajalla karkeaksi ja anna jäähtyä. Halkaise limetit ja purista puolikkaista mehut. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri pehmeäksi vaahdoksi
Sekoittaminen | Ravistaminen | Ravistaminen koneshakerilla | Valmistaminen blenderillä. mikä paras menetelmä, tiedä sitä mutta näin se juomisen historian oppimäärä menee
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.