Mökkiläisen hätävara – poiminta Makujen Saaristo -lehdestä
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g voita
  • 1¼ dl sokeria
  • 2 rkl siirappia
  • 5 dl kaurahiutaleita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 4 rkl maitoa
  • 3 dl kermaa
  • 1 rlk vaniljasokeria
  • 200 g maitorahkaa
  • 250 g mascarponea
  • sokeria maun mukaan
  • 3 vartta raparperia
  • 2 rkl vettä
  • 4 rkl sokeria
  • ½ l tuoreita mansikoita
  • viipaloituna
  • 2 dl (pensas)mustikoita
  • valkosuklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.