50 - 60 minuuttia
Peitä vuoka leivinpaperipalalla, jos pinta tummuu liikaa. Kokeile loppuvaiheessa kasvisten kypsyyttä ja lisää pintaan parmesaaniraaste. Paista vielä hetken aikaa, kunnes juusto saa kauniin värin.Silmäteräni - sinisarja
Valikoimaan kuuluvat muun muassa makkaragulassi, fenkolinen kalakeitto jamaa-artisokkagratiini. Se kasvaa melko vaatimattomissakin oloissa, ja jopa Rouva R
Sinisarja ilahdutti minua jälleen. Jos haluaa päästä helpolla, koverrettuihin sitruunoihin voi toki lusikoida valmista jäätelöä ja pitää pakastimessa niin kauan, että sitruunat ovat kohmettuneet
Laatikoiden korvikkeina toimivat karamellisoidut juurekset jamaa-artisokkagratiini. Maa-artisokkagratiinin resepti oli yksinkertaisuuden huippu, mutta maku oli aivan mahtava
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.