Maa-artisokkagratiini ja sinisarja
Omenaminttu
Omenaminttu
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ½ kg maa-artisokkaa
  • 400 g (4 - 5) perunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl timjamia kuivattuna tai nippu tuoretta
  • 250 g mascarponea huoneenlämpöisenä
  • 1 dl maitoa tai kermaa
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 1 dl parmesaania raastettuna
  • 50 - 60 minuuttia Peitä vuoka leivinpaperipalalla, jos pinta tummuu liikaa. Kokeile loppuvaiheessa kasvisten kypsyyttä ja lisää pintaan parmesaaniraaste. Paista vielä hetken aikaa, kunnes juusto saa kauniin värin.Silmäteräni - sinisarja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.