Mihin onkaanmaailma meidänkin keittiössä menossa. Mutta toisinaan on kuitenkin kiva hurmaantua taas uudelleen mausteista, ja antaa niiden nostaa esiin uusia vivahteita ruoassa
Aluksi kun tutustuin valikoimaan, mitä saa syödä ja mitä ei, tuli tunne, että enhän voi syödä enään mitään, mutta onneksion tämä internetin avartava maailma josta löytyy paljon aiheeseen liittyvää tietoa sekä mahtavia blogeja herkullisia reseptejä pullollaan
Hassu yhteensattuma, sen verran paljon reseptivaihtoehtoja maailmaon täysi. Alunperin mietin Grasshoppers pien tekemistä, eli sellainen vihreä hyydykekakku missä on keksireuna
Ehdotan, että juhlistat sitä, että lähes koko maailmaon lomalla, eikä sinun tarvitse töissä selitellä ihmeellisiä pohjoismaisia vapaapäiviä, leipasemalla tämän syntisen ihanan porkkanakakku-kääretortun
Myllärin gluteeniton kauralese ja Myllärin gluteeniton kaurajauho. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan
Mutta kiitos Trumpin, juuri nyt maailma ei todellakaan tarvitse lisää vaihtoehtoisia totuuksia. Klassinen Wallenbergare on ruotsalaista husmanskostia parhaimmillaan
Essin maailma». Appiukko nimittäin kertoi, että mustatorvisieni kasvaa kanttarellin tavoin samassa paikassa vuodesta toiseen, joten mulla ontaas uusi vakipaikka meidän takametsissä
Pitkästä aikaa tein tiikerikakkua, joka on yksi vanhoista klassisista kuivakakuista. Inspiraation tähän sain vähän epäonnistuneen kuivakakkukokeilun jälkeen
Pakastealtaasta löytyy ihan kelvollisia pinaattikeittoja, mutta kyllä se omatekemä on aina parempaa. Oma äitini on valmistanut parhainta pinaattikeittoa, mitä olen koskaan syönyt ♥ Nyt uuden ruokavalion myötä tuli hyvä hetki kokeilla valmistaa pinaattikeittoa maidottomana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.