H. e. i. p. s. a. n. k. h. r. u. t. S. y. l. v. o. ö. m. ä. j. N. M. ,. P. T. U. d. (. ). 1. 5. 0. g. 3. ½. E. K. V. 2. ’. R. L. 7. -. 4. A. O. *. I. <. a l. d l. t l. T e
E. n. o. k. s. a. t. e. h. y. i. ä. u. p. v. r. m. T. ,. L. ö. l. d. J. j. P. (. f. ). S. g. ". F. U. V. -. 7. Ä. Y. I. N. M. A. R. O. H. 1. B. D. K. ½. 2. D L
Pohja. 150 g voita tai margariinia1 ¼ dl sokeria1 kananmuna2 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleitaTäyte. 1 ½ dl maitoa1 ps vanhan ajan vaniljakastikejauhetta (Blå Band)250 g mascarponejuustoa400 g omenoita1 ½ rkl siirappiaVatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
Munkin osalta blogihiljaisuus päättyy, pahoittelen että tauko on ollut niin pitkä. Viime kuukausi on mennyt aika myllerryksessä, eka rakas mieheni aloitti koulun ja totutellaan uudenlaiseen elämän rytmiin, sitten muutettiin uuteen kämppään, meidän opiskelijaboxiin
Taas piti leipoa pellillinen omenapiirakkaa. Tämän päivän omenapiirakkaan tuli täytteeksi litran verran omenakuutioita, sitruunarahkaa ja tavallista rahkaa, kanelia ja murupäällyste
Täten julistan tämän kinkkuvoileipäkakun maailman parhaaksi voileipäkakuksi. Tämä on tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta voi pojat tämä on hyvää, myös kaikkien sitä maistaneiden mielestä
Mahtavaa isänpäivää ja terveisiä NYC. istä. Leivoin tämän ihanan porkkanakakun juuri ennen matkaa ja tänään onkin hyvä tilaisuus julkaista resepti isien kunniaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.