Varsinkin maalaispatee ja maksapatee. Itse tehty maalaispatee on aina hyvää ja helppo tehdä. Pikkujoulu t kotona ja aika miettiä joulua ja sen herkkuja
1. Paloittele lihat, maksa ja ihrapala. Murskaa mustapippurit ja katajanmarjat. Hienonna jokainen lihalaatu ja maksa erikseen monitoimikoneessa muutamaan otteeseen pitokytkimellä karkeaksi hakkeeksi
Paistoin nimittäin eilen aattoillan hämärissä maukkaan ja pekonilla vuoratun ranskalaisen maalaispateen, johon upposi possun lisäksi myös hieman broilerinmaksaa
Tykkäisin tehdä kotona maalaispateeta, mutta satsista tahtoo helposti tulle sen verran kookas, että kahden hengen taloudessa sitä tahtoo jäädä kulkumaan nurkkiin ja lopulta biojätteeseen
Maalaispateeta, dukkahia ja siitakesieniä/ravintola Mami. Turkulaisravintolat Kaskis, Ludu, Mami, Nick´s Food Design ja Smör yhdistävät voimansa yhdeksi illaksi maaliskuussa ja saavat vahvistuksekseen vielä Kauppahallin kalaliike Herkkunuotan
Mieli tekisi kokeilla maalaispateen valmistusta. Se alkoi "harjoitteluloma" nyt - tai ainakin melkein. Tarkoituksena oli antaa kuopukselle viikon verran lisää lomaa ja samalla varmistaa keskimmäisen leirikuljetukset
Päädyin tilaamaan ystävän suosituksesta Fabrikin maalaispatee-annoksen ja italialaisen risottopallon, joista toinen, nimittäin maalaispatee nousi koko illan suosikikseni
Voi jättää vähän karkeaksikin, jos tykkää maalaispateesta, jossa sattumia. Pilkotut sipulit ja valkosipulimurska kuullotetaan paistinpannulla voissa, lisätään pilkotut broilerinmaksat ja paistetaan kypsäksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.