Maapähkinävoi-juustokakku
Sinin keittiö
Sinin keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 50 g suolapähkinöitä
  • 30-40 g tummaa suklaata
  • 150 g Digestive-keksejä
  • 50 pehmeää voita
  • 500 g maustamatonta tuorejuustoa huoneenlämpöisenä (Philadelphia, ei mitään kevyt-versiota)
  • 0,5 dl ranskankermaa
  • 3 munaa
  • 3 keltuaista
  • 200 g sokeria
  • 1,5 dl maapähkinävoita
  • 2,5 dl ranskankermaa
  • 100 g maitosuklaata
  • 30 g fariinisokeria
  • 50 min paiston jälkeen kakun päälle ja paista vielä
  • 10 minuuttia Jäähdytä kakku ihan täysin, useita tunteja tai seuraavaan päivään

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.