T. i. e. s. n. ,. t. ä. m. a. c. r. o. v. j. k. -. l. R. u. h. y. d. p. O. (. A. f. K. S. ). N. U. M. P. ö. 3. 0. L. V. I. E. J. Ä. *. 5. g. 1. H. B. i l
Sokeriton hillo makeutuu agave-siirapilla ja rakenne tulee chia-siemenistä. Hillon voisi tehdä täysin ilman makeutusta ja raakana, mutta kun käyttää pakastevadelmia, on niiden keittäminen tarpeen ja keitetyt vadelmat ovat tunnetusti kirpakan puoleisia
Vaihdoin työpaikkaa tuossa pari viikkoa sitten, ja sinne leivoin erilaisia makeita herkkuja. Kakun kostutus hoitui maidolla, ja väliin tuli siis ensin ohut kerros vadelmahilloa ja sen päälle suklaamoussea
Itse olen tehnyt macaronit aina oheisella reseptillä ja pääsääntöisesti onnistunut. Itselleni ranskalainen Ladurée-konditoria edustaa macaronien parasta osaamista ja heistäkin olen kirjoittanut jo useaan otteeseen
stä tuttu Emma Iivanainen joka teki täydelliset macaronit koko suomi leipoo sarjassa. Macaronit ovat parhaimmillaan muutama tunti kuorien täyttämisen jälkeen
Vatkaa valkuaiset kovaksi ja kiiltäväksi vaahdoksi. Macaronit. Lisää valkuaisvaahdon joukkoon sokeri ja vatkaa vaahto uudelleen yhtä kovaksi ja kiiltäväksi
Tällä kertaa kokeilin tehdä vihreitä macaroneja. Maku ja koostumus oli koemaistajien mielestä aivan nappiin, mutta mielestäni ulkonäkö ei ollut aivan oikea
Nyt on oppirahoja maksettu urakalla ja uusi päivitetty macaron-ohje valmis. Sain teiltä paljon erinomaisen hyödyllisiä vinkkejä ja haluan esittää auttavaisuudestanne sydämelliset kiitokset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.