Madeira-Hedelmäkakku, Sherry-Hedelmäkakku, Karpalokakku
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • kakkuvuoka (n. 2 l)
  • 100 g voita
  • 100 g margariinia
  • 2½ dl sokeria
  • 4 munaa 3½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • tai karkeita vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl mantelirouhetta tai mantelijauhetta
  • 100 g kuivattuja sokeroituja karpaloita (tai säilykekirsikoita pilkottuna)
  • 100 g silputtuja viikunoita, tms. kuivattuja hedelmiä tai rusinoita
  • n. ½ dl madeira-viiniä, sherryä tai rommia
  • (+vettä) ja/tai säilykekirsikkatölkin lientä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.