Ai että. Ilma näyttää siltä, että kyllä se kesä sieltä pikku hiljaa hiipii tännekin kulmille. Toivoisin kovasti, että viikon päästä lauantaina meitä juhlioita hellisi ihana lempeä kesäsää
Muutama päivä taapäin tajusin taas, että kesä ja sen myötä uudet marjasadot lähenevät uhkaavasti ja yllättäen meidän pakastimet ovat aivan täyteen umpattuja
Jos viikonloppuna on vapaata, on mukava paneutua ruuanlaittoon vähän enemmän. Viime sunnuntaina halusin kokeilla kananugettien tekoa, koska avopuolisoni lapsetkin olivat meillä ja arvelin lasten pitävän nugeteista ja uunissa paistetuista lohkoperunoista
Nespresso-koneesta postatessani kerroin, että joulupukki (tai itseasiassa Mäyrä, meillähän eläimet hankkivat kaikki lahjat) oli tuonut myös lisäosia johonkin kodinkoneeseen
Pari viikkoa sitten Annassa oli kotitekoisen Ginger Alen ohje, jota täytyi testata. Vaikka lyhyet kesähelteet ovat ohi, tämä raikas juoma maistuu vähän viileämmälläkin kelillä
Ihan kauheasti en ole tutustunut japanilaiseen ruokakulttuuriin, tietoni rajoittuu joskus jossain maistamaani sushiin, raakaan kalaan ja että siellä juodaan sakea
Nyt on madesesonki parhaimmillaan. Made (lota lota) kuuluu turskakalojen lajiin. Niinpä se on mahtavan makuinen kala ja sopii mainiosti laitettavaksi muutenkin kuin keittoon
Meidän koko perhe on aivan rakastuneita bataattiranskalaisiin. En ymmärrä miten jostain niinkin yksinkertaisesta raaka-aineesta saa järjettömän hyvää vain uunissa paistamalla
Jee, raparperikausi on alkanut. Pari viime kesää oon manaillut ja tuskaillut meidän onnetonta raparperisatoa, mutta nyt vihdoin näyttää siltä, että satoa tulee vähän paremmin
Tämä talvi on mennyt ilman makkaroita, vaikka aiemmin olemme tehneet niitä säännöllisesti useamman kerran vuodessa ja nytkin makkaratalkoista on ollut puhetta useampaan otteeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.