Ihanaa, jälleen on raparperivuodenaika. Joka vuosi tähän aikaan iskee piirakkahimo ja vanhan, hyväksi havaitun ohjeen lisäksi on kokeiltava jotain uutta
Mahdottoman hyvät hirven jauhelihapihvit ja maaginen yhdistelmä. 11. 2. 2016 by Merja Jätä kommentti. Hirven jauhelihapihveistä tuli ihan tajuttoman herkullisia
Pohja on ihanan muhkea ja päälle ohuet omenasiivut maistuvat ihanan kanelisilta. Leivoin valmistumiseni kunniaksi omenapiirakkaa työkavereille tarjottavaksi
muhkea focacciaTai leipä jonka päällä on sinihomejuustoa ja tomaattia. Normi focaccia mihin monesti suomalaisissa ohjeissa törmää on kamalaa mautonta valkosta huttua
Tarjoa omenastruudeli vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa. Paista omenastruudelia 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 40 minuuttia
muhkeaa ja mehevää. Aah, muhkeaa. NAM. NAM NAM. Voiko olla mitään parempaa kuin uunituore Focaccia. . Olen kerran aiemmin tehnyt tätä ihanaa leipää ja nyt halusin muokata ohjetta hitusen terveellisempään maun tai rakenteen kuitenkaan kärsimättä
Minulla oli mielessä erilaisia omenareseptejä joita haluaisin kokeilla kuten tarte tatin ja amerikkalainen omenapiirakka, mutta koska olen jo joskus aikaisemmin niitä kokeillut ajattelin, että omenastruudeli on seuraava leipomuslistallani
Parrautta. Oikeasti tosi hyvää. Kyllä kannatti taas kattoa Top Chefiä ja innostua porkkanakakusta. Tosin sen Kristianin ohjeen jätin kokeilematta, koska siihen tuli järjettömiä määriä sokeria ja öljyä
Pirkka-lehdessä oli kivan näköinen ohje kääretortusta. Niinpä sitten tein elämäni ensimmäisen kääretortun ja olen täällä kotona itsekseni hihitellyt ja naureskellut
Tein muutama päivä sitten tomaatti-paprika-keittoa ja halusin tehdä myös leivän itse. Muistin focaccia-ohjeen, joka on ihan paras leipä, jonka olen koskaan tehnyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.