viini- ja karviaismarja saattaisi toimia tässä hyvin myös. Ehdottomasti kokeilen kakkua uudestaan jo pelkästään raaka-aineiden vähyyden ja sen helppouden takia
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. o. r. k. a. n. u. e. h. d. t. m. s. i. l. v. O. p. ä. ,. j. y. K. N. ö. T. R. w. V. g. L. f. b. M. c. (. Y. ). 1. 5. ~. 3. 6. 0. 2. 4. 7. A. S. J. /. I. t l. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. t. a. l. M. h. v. u. s. i. k. j. S. o. n. e. m. f. r. b. g. p. ä. ,. (. 1. 4. 6. ). 5. d. 2. 0. 7. 3. y. K. ö. L. V. A. P. R. H. I. O. D. ". W. d l. t l. m i
Ensin upgreidattiin porkkanakakku, sitten nachoplatter ja tänään vanha tuttu pizza margarita saa uuden itämäisen säväyksen za’atar-mausteseoksesta ja basilika korvataan korianterilla
Tämä hillo on erittäin helppo ja yksinkertainen tehdä - sitä ei keitetä ja se valmistuu nopeasti. Halusin tehdä vähän terveellisemmän version mustikkahillosta ja muistin tämän ohjeen, johon joskus vuosi sitten törmäsin
Itse käytin kaupan pakastealtaasta löytyneen marjamix-pussukan. Paista 200 asteessa 25-30 min. Tein jo eilen marjapiirakkaa, mutta marjapiirakka maistuu vaan niin hyvälle näin keväisin, joten halusin tänäänkin tehdä sitä
Kun tein Brita-kakun, mietin voisiko sen tehdä niin, että kiisseli olisikin jo valmiiksi marengin alla ja samalla saisi kaunista keroksellisuutta kakkuun, ilman valuvia täytteitä
Laita liha kulhoon, sekoita männynneulaset, oliiviöljy ja mausteet lihaan, kiepauta muutama kerta ja jätä maustumaan huoneenlämpöön ½-1 tunniksi. Ota männynoksat ja napsauta ne 5-10 mittaisiksi vartaiksi
I. h. a. n. l. k. u. t. v. o. 2. 0. 1. 4. M. e. i. ä. s. m. r. y. p. ,. ö. S. g. j. d. c. K. T. P. ". U. V. *. A. H. 5. /. 3. 6. L. (. ). b. F. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.