suolaiset maissiletut salsan kera. Tervetuloa uusille seuraajille. Muistuttelen taas, että jos blogini on liian leveä näytöllesi, paina ctrl ja - niin lukeminen on helpompaa
Paista maissiletut rapeiksi joko pannulla kiehuvassa öljyssä, tai öljyä letut pullasudilla ja laita ne 200-asteiseen uuniin leivinpaperoidulle uunipellille noin 5-7 minuutiksi, kunnes ne ovat sopivan rapeita
Tein makeaa, kirpeää ja tulista yhdistävää ananassalsaa Marjan luona viettämäämme blogitapaamiseen. Salsa käy niin nachojen, tacojen kuin tortillojen kaveriksi
1. Soseuta maissit nopeasti tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Vatkaa munat ja jauhot tasaiseksi taikinaksi, lisää maissi ja ruohosipuli, sekoita
Maissiletut ovat mielestäni vähän kuin amerikkalainen versio pinaattiletuista. Maissiletut2 prk makeaa maissia1 muna2 dl maitoa2½ dl jauhoja (laitoin tänään 1 dl vehnäjauhoja, ½ dl maissijauhoja ja loput täysjyvävehnäjauhoja, myös polentaa olen käyttänyt tässä)suolaa, pippuria, paprikaa, chilijauhettaSekoita kaikki ainekset keskenään ja paista öljyssä tai voissa
Maissiletut (3 kpl). Yritän lounaaksi keksiä aina jotain erilaista syötävää kun se menee ainoastaan minun vatsaani eikä vastaanottaja ole niin vaativa kuin muut perheemme jäsenet
1. Vatkaa yhteen jauhot ja suola ja puolet vedestä sileäksi taikinaksi. Vatkaa sitten loput vedestä joukkoon ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään
Aiemmin esittelin täällä blogissani maissitortillat, joita valmistaa tuttavani Ivan Chavez. Ivan tuli tässä taannoin meille kylään ja annoin hänen ottaa keittiössä komennon
Long time, no recipe. Mutta josko nyt vihdoin saisi pukattua ihmisten ilmoille tämän, jo jonkusen viikon luonnoksissa lojuneen kanafajitan sekä tomaattisalsan ohjetta
Quesadillat ovat illanistujaisten pelastus, joiden makumaailmaa voi varioida lähes loputtomasti. Quesadillojen idea on täyttää tortillalettu muutamalla aineksella ja sitoa lättänä paketti kokoon maissiletun sisään sulaneella juustolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.