J. a. o. i. n. I. s. t. (. e. r. h. k. ). j. F. c. T. ö. ä. u. v. l. m. p. y. V. S. ,. d. M. 1. g. 3. 2. /. 0. 5. P. L. 9. f. R. 7. N. b. U. A. -. k g. d l. t l
Olen ollut koukussa viimeisimään Master Chef Australia -kauteen (taas). Eräässä master class -jaksossa tehtiin self-saucing chocolate pudding, joka on ilmeisessti australialainen "perinneherkku"
E. n. m. e. i. a. u. t. k. o. r. v. s. ,. y. ä. l. ö. M. h. p. N. j. -. K. J. Y. d. D. P. A. U. H. L. I. T. O. 1. 7. 0. g. 2. 3. 6. /. 4. c. 5. R. (. ). t l. d l
Omatekemä lasagne on vaan niin hyvää jota jostain syystä tulee tehtyä aika harvoin. Mutta joka kerta niin hivelee makunystyröitä, suosittelen kokeilemaan
Uuniperuna syntyy mukavasti vanhasta perunasta. Kuvat. TS/Jonny Holmén. Kotimaista uutta perunaa odotellessa kannattaa kokata vanhasta perunasta ruokia, jotka eivät uusista potuista onnistu
Nyt seuraa jatkoa edelliselle Elovenan postaukselleni, jossa esittelin yhden puuroreseptin ja kerroin miten oma suhtautuminen puuroon on vuoden aikana muuttunut
T. a. i. o. m. k. s. l. O. e. n. y. t. v. p. u. h. R. U. I. S. L. E. P. Ä. j. r. ,. ä. d. (. ). J. 3. A. K. 2. N. F. M. H. 1. ö. ½. 0. g. /. -. 5. ". r k. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.