Maitosuklaa-pähkinäfudge
herkkuhammas
herkkuhammas
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • 200 g maitosuklaata (käytin Pandan maitosuklaata)
  • 3 dl kuohukermaa
  • 3 dl sokeria
  • 3 rkl hunajaa
  • 50 g voita
  • 1 ½ dl hasselpähkinärouhetta
  • Rouhi maitosuklaa.
  • Mittaa kerma ja sokeri paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna, kunnes seos kiehahtaa.
  • Lisää hunaja ja voi.
  • Anna kiehua hiljaa kuplien, kunnes seos sakenee ja lämpötila kohoaa
  • 116 asteeseen Tässä kesti aika kauan, joten kärsivällisyyttä tarvitaan.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.