-. -. -. -. -. E. n. s. i. m. ä. e. r. a. k. u. o. l. h. j. p. v. t. O. ö. y. C. F. b. æ. R. w. g. d. U. T. ,. V. ). (. 2. /. 1. c. 4. 3. J. S. P. L. 5. M. N. G. d l. t l
Pitkästä aikaa ihania ihania macaron -leivoksia. Oli minulla itseasiassa yksi uusi kikka, nimittäin joululahjaksi saatu kestoleivinpaperi, jonka päällä macaron -puolikkaat paistuivat täydellisesti
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. L. a. k. i. s. t. e. n. u. o. h. j. y. l. ä. p. v. Y. r. m. d. ,. O. T. J. 9. (. ). g. M. B. w. 2. K. 5. 0. 1. 4. S. f. x. P. 7. H. V. 6. ö. b. E. R. C. 8. 3. ½. d l. t l. m l
Maitosuklaalla kuorrutettu Mutakakku. Tätä kakku tehdessä panostin suklaisiin, sillä vain hyvällä suklaalla tulee tajuttoman hyvää - huonolla suklaalla varmaan ihan hyvää, mutta samaan sfääriin ei pääse
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. l. a. i. s. e. k. u. o. t. n. P. d. v. ,. y. h. m. j. p. r. ). Ä. ö. H. V. 2. 0. g. 7. X. L. (. 1. 6. 3. 5. ½. K. M. S. A. R. k p. d l
Kakun voi tehdä myös mustaherukoista käyttämällä mustaherukka-vanilja -soijajogurttia. Mustikkainen hyydykekakku saa makunsa mustikan makuisesta soijajogurtista, jonka ansiosta kakku on täysin maidoton
Maku on voimakkaan puolukkainen – tosin chia-siemenet antavat täytteelle vadelmaisen suutuntuman. Hyytyminen perustuu pääosin kookosöljyn ja chia-siementen käyttöön
Valkosuklaa ja vadelmat ne yhteen sopii. 8-12 kpl. Sekoita vadelmat ja 1 tl vehnäjauhoja keskenään, kääntele ne varovasti taikinan sekaan. 15-18 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat saaneet hieman väriä ja puutikku tulee puhtaana ulos. 8-12 kpl
Vadelmakastiketta. Vadelmakastike ohje. Kun olet tehnyt jätskimassan, pyöräytä pari ruokalusikallista vadelmasoosia ja keksinpaloja massaan lastalla sekoittaen
D Tässä päällä valkosuklaata ja maitosuklaata. 5 - 6 liivatelehteä200g valkosuklaata2tl öljyä2dl Flora vispiä500g rahkaa½dk sokeria1tl vaniljasokeriaLaita liivatelehdet likoamaan kylmään veteenSulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa n. Laita seos keksipohjan päälle ja anna jämäköityä ainakin 1 - 2 tuntia jääkaapissa2. TÄYTE4 - 5 dl marjoja1,5 dl hyytelösokeriaLaita joka tuoreet tai jäiset marjat jähmettyneen kermasuklaa seoksen päälleKiehauta 3 dl vettä ja joukkoon sokeri. 5 - 6 liivatelehteä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.